čtvrtek 31. května 2012

Pampeliška Eliška

Pampelišky sice už odkvetly, ale tyhle květinové víly si mohou holčičky tvořit kdykoliv a nikdy neuvadnou. K zakoupení opět v mém eshopu nebo prodejně.



pondělí 28. května 2012

Když děti tvoří

Mé skládankové sety Krasohrátky zvládnou dobře i děti předškolního věku. Tady je ukázka. Holčičkám je 5 a 6 let a celé to zvládly samy.




Občas stačilo jen ukázat, jak na to.

Děvčata zvládla i vytvořit rolované kytičky.



Která panenka je má a která holčiček??


sobota 26. května 2012

Růženka

Rozkvetlá zahrada mne opět inspirovala.



Kombinace hustých blond kadeří a růžových šatů je přímo vražedná, ale na holčičky působí jako magnet. Když si měly děti vybrat, kterou postavičku si vyrobí, holky bez rozdílu ukázaly na Růženku :-)





čtvrtek 24. května 2012

Hmyzí Krasohrátky

Tvorba Krasohrátkových setů mne nyní zcela pohltila, pokud pominu zánět hlasivek. Nabízejí se nové a nové varianty, nápady neustávají a já se těším, až je budu moci zrealizovat.







Radost mi udělal dnešní newsletter Fleru, ve kterém se objevila jedna má sada. Potěšil mne zájem i hezká slova od zákazníků a nových příznivců.


středa 23. května 2012

Violka

Vymýšlet nové Krasohrátkové sety mne ohromně baví. Květinová víla Violka je dáma, nosí epesní klobouček se závojem, nadýchanou sukni s výšivkou a celkově se chová velmi vybraně. Kdo by ji odolal?



Na Violku se přišla podívat i naše kočka Máša.



Violku je možné zakoupit v mém eshopu.



středa 16. května 2012

Soutěžení Krasohledu

Časopis Praktická žena vyhlásil konkurz na nové autorky a tak jsem se rozhodla zasoutěžit si. Spolupracovat s některým časopisem by bylo pro mne inspirativní. Chcete-li mne podpořit, dejte hlas těmto výrobkům:




 Děkuji všem!

středa 9. května 2012

Bohemia Living

Právě vyšlo druhé číslo online magazínu Bohemia Living, ve kterém můžete vidět mé svatební ptáčky (od stránky 56). Část tohoto vydání je věnovaná svatbě ve venkovském stylu a mí ptáčci se stali přímo inspirací pro barevné řešení redaktorek. Děkuji za přizvání, potěšilo mne velmi!


Najdete je?





Broučci

Jaro je v plném proudu a ze svých úkrytů vylézají broučci. Pestrobarevní, nohatí, křídlatí...


Další sety Krasohrátek jsou na cestě. K zakoupení v eshopu nebo v kamenné prodejně.


Brouček Rozchodník



Brouček Medovník



Brouček Vřesovník